Great Barrier Reef, QLD Australia

Het laden...

Veelgestelde Vragen

Caravan Parken

Wij raden u ten zeerste aan om te overnacten in een caravan park (RV). Australië heeft een uitgebreid netwerk van caravan parken in alle belangrijke toeristische plekken en meeste steden. Caravan parken bieden geweldige recreatie mogelijkheden, plus douche en toilet faciliteiten. Oplaadpunten zorgen ervoor dat u uw voertuig kunt aansluiten op elektriciteit. Meestal hoeft u niet van tevoren te boeken zelfs niet in het hoogseizoen. Deze kosten ongeveerAU$25-30 per nacht.

Klanten van Apollo ontvangen 10% korting op Top Tourist Parken en BIG4 Parken.

Nationale Parken

De meeste national parken hebben kampeergebieden. Veelal zijn daar ook douces, toiletten, barbecues en picnic gebieden te vinden. Nationale parken zijn tevens erg mooie en rustgevende locaties om te overnachten. Hoewel nationale parken normaliter niet over oplaadpunten beschikken.

Roadside Camping

De wet verbiedt het om langs de weg vlakbij dorpen en steden te kamperen. Hoewel het buiten dorpen en steden en in landelijke gebieden over het algemeen wel is toegestaan.

Apollo clients receive a 10% discount at Top Tourist Parken

The battery system will provide power for between 12 - 20 hours when fully charged depending on use.

Het batterij systeem biedt u stroom voor 12 - 20 uur bij een volledige oplading, afhankelijk van het gebruik.
Apollo voertuigen opereren op operate on bijkomen batterij systemen welke stroom geeft voor interne faciliteiten als de koelkast, lichten en waterpomp.
De batterijen worden alleen opgeladen als u rijdt of bent aangesloten aan een oplaadpunt. Het laten draaien van de motor zal u niet voldoende stroom geven om de hoofdbatterij op te laden.
Wanneer u bent aangesloten zal de gehele uitrusting automatisch op die stroomtoevoer lopen, dus niet op de batterij. Huishoudelijke apparaten zoals een televisie, magnetron, achter air-conditioning en stopcontacten zullen op de hoofd stroomtoevoer lopen.
Om het 12 Volt systeem te laten werken, moet de hoofdschakelaar (van de 12 Volt) in de 'ON' positie staan. Alle voertuigen kunnen worden aangesloten aan maximaal 240 Volt via de meegeleverde 15 Amp verlenging. De hoofdaansluitin wordt via de 15 Amp verlenging geleid via een aardingpen. Alle goedgekeurde caravan parken beschikken over 15 Amps vermorgen.

 

Elk voertuig is geleverd met gratis woon en leef artikelen zoals beddengoed, kookerei, bestek, bad en thee handoeken.
Tevens is elk voertuig voorzien van een gratis Apollo Welkomstpakket voor uw eerste overnachting.Het pakket bestaat uit lucifers, afwasmiddel, spons, zeep, zout en peper, koffie, thee en zuiker zakjes. Voertuigen zijn ook voorzien van uitgebreide kaarten en campinggidsen.

Wij raden u aan om tassen mee te nemen in plaats van koffers voor uw bagage. Zachte tassen nemen veel minder ruimte in beslag en passen eenvoudiger in de kasten en opbergruimtes van het voertuig.

De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig en actueel rijbewijs wanneer deze een Apollo voertuig bestuurd. Internationale rijbewijzen zijn toegestaan. Overiens moet het rijbewijs wel in het Engels te lezen zijn voor onze medewerkers.

Apollo voertuigen hebben een reserveband en hulpmiddelen voor het geval een band zou moeten worden vervangen. Wij bieden ook telefonische hulp voor onderweg, mocht u enige vragen hebben of hulp. Onze behulpzame medewerkers kunnen al u vragen beantwoorden als u uw voertuig komt ophalen.

In Australië wordt gelode en ongelode benzine per liter verkocht. Benzine en Diesel kosten liggen tussen de $1.30 AUD en $1.60 AUD per liter en kunnen hoger zijn, met name in afgelegen en outback gebieden.

Tweewielaandrijvingen kunnen alleen op een geasfalteerd of verhard wegdek worden gereden. De enige uitzondering is, de laatste kilometers op een onverhard wegdek op erkende kampeerterreinen met wegen korter dan 12 kilometer.
Vierwielsaandrijvingen kunnen worden gebruikt op een onerkend en onverhard wegdek, maar sommige afgelegen gebieden zijn niet toegankelijk en aangegeven in onze Algemene Voorwaarden. Af en toe beperkt Apollo het rijden van voertuigen als gevolg van ongunstige weg- of weersomstandigheden.

 

Alle Apollo campers en motorhomes kunnen MP3 CD's afspelen. De meeste voertuigen zijn niet voorzien van een iPod- aansluiting. U kunt bij de meeste elektrawinkels een radiozender aanschaffen die u uw iPod wel laat afspelen in uw Apollo voertuig.

Ja, alle Apollo verhuur vereisen een borg. Enkel een creditcard kan worden gebruikt om de borg te betalen en de creditcard houder moet aanwezig zijn bij het ophalen van het voertuig, aangezien deze hoofdverantwoordelijk is. De standaard gerestitueerde borg is$5,000 voor de kleinere campers (ie. Hitops en Endeavour Campers) en $7,500 voor de grotere 4 – 6 persoons campers. Dit bedrag wordt betaald door de eigenaar van de creditcard bij het ophalen van het voertuig. Dit is een standaard tarief voor de gehele camperverhuur industrie. Wij begrijpen dat dit een groot bedrag is dus bieden wij aansprakelijkeid reductie opties voor de borg en aansprakelijkheid in het geval van een ongeluk.
Aansprakelijkheidre Reductie Optie 1 (LRO1) Aansprakelijkheid/Borg gereduceerd naar $2,500. Tegen een vergoeding van $27 per dag
Aansprakelijkheidre Reductie Optie 2 (LRO2) Aansprakelijkheid/Borg gereduceerd naar $250. Tegen een vergoeding van $44 per dag, inclusief VIP-dekking.
Waardepakket Aansprakelijkheid/Borg gereduceerd naar $250. Tegen een vergoeding van $75 per dagInclusief: VIP Dekking, Ongelimiteerde Kilometers, One Way Rental Fee, 10% GST, 3% Administratiekosten, Zorgeloos inchecken*, Persoonlijke Kits, Keuken Kit, LP Gas Hervul kosten, Apollo Welkomstpakket, Pre-Huur Schoonmaakkosten, Voertuig Consultation Kosten, 24uurs pech onderweg hulp, Extra Bestuurders Kosten, Kampeer Stoellen en Tafel, Kaarten en Kampeergidsen en Kinderzitjes en Verhoging (op aanvraag).
Raadpleegt u alstublieft Apollo's Algemene Voorwaarden voor de volledide aansprakelijkheid en borg opties.

 

Het VIP Bescherm Pakket zorgt voor het minimaliseerd uw aansprakelijkheid wanneer u in een gehuurd voertuig rijdt. Wanneer u geen gebruik maakt van het VIP Bescherm Pakket loopt u het risico verantwoordelijk te worden gesteld voor kosten door schade aan het voertuig of diefstal. Dit geldt ook als de schade niet door u is veroorzaakt!
U bent bijvoorbeeld aansprakelijk als iemand op u inrijdt of als er een opvliegend steentje veroozaakt door een andere auto schade aan het voertuig aanbrengt.  Tevens bent u verantwoordelijk voor het gevolg van het lekprikken van een band.
VIP Protection gives you peace of mind in such circumstances, as you will only be liable for a limited amount unless you breach the terms and conditions of the rental contract.

 

Sommige kosten worden in rekening gebracht voor het annuleren van uw boeking. Raadpleegt u alstublieft Apollo's Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Tolwegen zijn wegen waar tarieven voor gelden in ruil voor toegang tot deze wegen. U zult hoogstwaarschijnlijk een tolweg passeren als u in uw camper door Queensland, New South Wales of Victoria rijdt.
When driving a rental vehicle in Australia, you are responsible for paying toll fees, so it is important to be aware of these roads before you travel. Refer to the toll road information on our Driving in Australia page for a list of Australian toll roads

 

Ja. Een toegewijde medewerker zal u  een persoonlijke rondleiding geven door het voertuig als u arriveert en u alles uitleggen. Zij zullen ervoor zorgen dat u helemaal bekend ben met het voertuig voordat u vertrekt. Voor wat basisinformatie over de bediening van het voertuig, lees dan onze Mini Rental Guide.

Apollo provides free internet at most of our branches, for your convenience during the short waiting period upon vehicle pick-up. We also provide FREE WiFi at selected Branches. Brisbane and Sydney have FREE WiFi, and several other branches will soon be upgraded to also provide FREE WiFi.

Camper Relocation FAQs

Vanwege de populariteit van onze relocation aanbiedingen is het erg lastig om een up to date relocation wachtlijst bij te houden. Ons voertuig verhuur relocation pagina wordt dagelijks geupdate, dus het beste is om beschikbaarheid te checken is door deze pagina te bookmarken en regelmatig te bezoeken.

De Apollo relocation specials worden ter beschikking gesteld als gevolg van Apollo's huurvoorwaarden. Hierdoor kunnen wij u geen speciale, niet op de site geplaatste, relocation bieden.

Apollo biedt een aantal dagen en gratis kilometers op de sterk afgeprijsde relocationtarieven.Het aantal dagen en kilometers hangt af van de route die u aflegt. Onder voorbehoud van de beschikbaarheid kunt u in staat zijn om een voertuig voor extra dagen tegen ee hoger tarief te boeken. Extra gereden kilometers worden berekend per kilometer tarief bij het terubrengen van het voertuig. Voor de volledige details, zie onze Algemene Voorwaarden.

Apollo biedt geen luchtaven transfers voor relocation aanbiedingen, dus zorgt u er alstublieft voor dat uw transport van en naar de luchthaven hebt geregeld. Meeste lucthavens bieden taxi standplaatsen die u uw vervoer naar een vestiging kunnen bieden.

BELANGRIJK: Wees bewust van het feit dat bovenstaande informatie alleen veelgestelde vragen beantwoord. De antwoorden op deze vragen kunnen ten alle tijden veranderd. Voor de Algemene Voorwaarden van Apollo verwijzen wij u door naar de door u gehuurde Apollo voertuig overeenkomst.

Need Help?
LIVE CHAT CLICK HERE