Host

Het laden...

Verhuur voertuigen

Apollo heeft een voertuig voor elke soort self- drive vakantie, van auto's en 4WD's campers tot familiecampers. Met Apollo kunt u genieten van absoluut vertrouwen omdat uw voertuig onderdeel is van de moderne vloot van australie en deze zijn altijd onderhouden en gerepareerd volgens de hoogste standaards. Intuïtief ontwerp en en deskundige bouw van onze eigen fabrikant TALVOR Motorhomes zorgen ervoor dat uw voertuig perfect is aangepast aan de Australische omstandigheden.

Note: Klik op "Vergelijk Camper" om het voertuig toe te voegen aan de vergelijk lijst.Klik op "Bekijk Resultaten" om de geselecteerde voertuigen te vergelijken.

Camper

Hitop Camper
2 Persoons Camper

De populaire Hitop Camper is een droom om in te rijden, aangedreven door een 2.4L ongeloode Benzine motor. Dit moderne voertuig past bij stellen.

Euro Tourer
2 Persoons Camper

Geniet van de luxueuze kenmerken van een camper in de compacte Euro Tourer. Reis in comfort en stijl in deze luxe camper, perfect voor stellen.

Endeavour Camper
4 Persoons Camper

Zuinig rijden is het doel van deze op maat gemaakte Endeavour Camper.

Euro Camper
4 Persoons Camper

De turbo motor en stuurbekrachtiging van dit voertuig zorgen voor eenvoudige besturing tijdens uw reis. De handige lay- out, van de bestuurders cabine naar de woonruimte, biedt gemakkelijk toegang tot alle kwalitatieve kenmerken van de camper.

Euro Slider
4 Persoons Camper

Dit is de eerste uitschuifbare camper ooit geintroduceerd op de australisce verhuur markt.

Euro Star
4 Persoons Camper

Deze innovatieve vierpersoons camper is gekenmerkt door zijn unieke bedlift systeem, wat uw van comfort en gemakken voorziet...

Euro Deluxe
6 Persoons Camper

De Euro Deluxe is een openbaring voor grote groepen en families die waarde hechten aan comfort, innovatie en kwaliteit. Ontdek ons land met luxieuze extra's en kwalitatieve kenmerken die u comfort bieden.

4WD

Trailfinder Camper
2 Persoons Camper

Vind uw eigen weg met deze fantastische pop- top 4WD Camper. De Trailfinder is ideaal voor advontuurlijke stellen die een compact voertuig willen met een superieure besturing op ruw terrein.

Adventure Camper
2 Persoons Camper

De innovatieve Adventure Camper is perfect voor degene die op zoek zijn naar het echte outback avontuur. Veel groter dan vergelijkbare voertuigen is dit de 4WD camper van de toekomst!

Overlander Camper
4 Berth 4WD Camper

X-Terrain
4 Berth 4WD Camper

De X-Terrain combineert de luxe en kracht van een Mercedes-Benz met een gevoel van avontuur voor het off-road-rijden! De ute is gebouwd voor comfort en de pop-toptenten bieden kamers met uitzicht voor iedereen!

Cars

Economy Car
Host
Economy Car
Toyota Yaris Hatch or similar

Reis gemakkelijk rond de stad in een zippy little hatch back. Met zijn kleinere afmetingen en grote brandstofzuinig verbruik zou je bijna vergeten hoe een brandstofpomp eruit ziet!

Intermediate Car
Host
Compact Car
Hyundai Elantra or similar

De Compact Car biedt brandstofzuinig verbruik terwijl u meer ruimte hebt voor de reis.

Standard Car
Host
Medium Car
Toyota Corolla Sedan or similar

Reis over de grote open wegen van australie met deze grote all-rounder. Enorm veel ruimte voor comfortabele en lange reizen.

Full Size Car
Host
Large Car
Toyota Camry Sedan or similar

Bereik uw bestemming op tijd en in stijl met fantastische prestaties en beenruimte.

4WD
Host
4WD
Toyota Prado or similar

Ga op reis met voldoende ruimte, en neem de gehele familie mee met genoeg been en bagageruimte.

Minivan
Host
Full-size Van
Kia Carnival or Similar

Vervoer de troepen met veel ruimte om te gebruiken in deze full- size auto.

Need Help?
LIVE CHAT CLICK HERE