Hitop by the river

Het laden...

Reisinformatie

 

Rijden in Australië

Australië is een groot land, zoals aangegeven op de kaart. Om u van uw vakantie te laten genieten, raden wij u sterk aan om onderzoek te doen naar uw reisroute, met name de reisafstanden. Het is veel beter om in een rustig tempo te rijden, en de vele attracties te ontdekken, dan elke dag lange afstanden te rijden. Probeer te streven naar een dagelijkse aflegging van 150 - 250 kilometer per dag voor een relaxte vakantie.

Veilig Rijden in Australië

Wanneer u in Australië rijdt moet u altijd op het linkerwegdek rijden, u houden aan alle verkeerstekens en verkeersborden, en uw gordel dragen. De bestuurder moet ten alle tijden in het bezit zijn van zijn rijbewijs tijdens het rijden. Het wordt aanbevolen om de Australische verkeersregels onder de knie te hebben voordat u gaat rijden, zodat u een veilige en probleemloze vakantie hebt.

Bekijk onze onderstaande veiligheidsvideo's

2WD veiligheids video

4WD veiligheids video


*Let op:Kosten worden voor u in rekening gebracht bij verkeersovertredingen, te hard rijden, parkeer boetes of tolheffing boetes.

Reisbeperkingen

Om u veiligheid te garanderen heeft Apollo voor sommige voertuigen reisbeperkinen. Tweewielaandrijvingen kunnen alleen worden bestuurd op verharde en geasfalteerde wegen of onverharde wegen van korter dan 500 meter van een kampeerterrein af.

Vierwielaandrijvingen kunnen op erkende onverharde wegen worden gereden maar alleen op de volgende afgelegen gebieden (met de schriftelijke toestemming van Apollo): Elk Eiland (exclusief Tasmania), Simpson Desert, Gunbarrel Highway, Cape York (North of Daintree River), Oodnadatta Track, Birdsville Track, Tanami Track, Gibb River Road, Kalumburu Road, Warburton Road, Strzelecki Track, Cape Leveque, Bungle Bungles en elk ander afgelegen gebied. Geen enkel voertuig is geschikt op de laatste twee kilometer van de Lennard River Gorge Road , de Canning Stock-route, de Lost City in Litchfield Park en de Telegraph Road section of de weg naar Cape York.

Kaart met beperkingen
Western Australia - Kimberley Region
Northern Territory - Top End Region

Wegenkaarten & Extra Informatie

Alle Apollo klanten krijgen een gratis tijdschrift bij het ophalen van hun voertuig. Dit tijdschrift bevat kortingsvouchers, kampeerterreingidsen, reistips, lokale/regionale informatie en andere helpvolle informatie. Wanneer u meer informatie wilt, onze vriendelijke medewerkers willen u maar al te graag helpen bij het vinden van de juiste routes, attracties en bestemmingen.

Pech & Ongeval Assistentie

Alle Apollo voertuigen zijn geleverd en onderhouden onder de hoogste standaards. In het geval van mechanische problemen tijdens uw vakantie biedt Apollo 24 uurs hulp bij pech onderweg. Wanneer u assistentie nodig heeft neemt u dan alstublieft contact op met Apollo 1300 798 212 en dan zullen wij u weer zo snel mogelijk op weg helpen.


Aanbevolen Australische Reisroutes

HostGa op avontuur met een Apollo Camper of Motorhome vandaag! Met onze grote variatie aan Aanbevolen Reisroutes, bent u er zeker van de perfecte route te vinden voor uw volgende Australische vakantie.

10 daagse ultieme road trip in West Australië

Begin: Perth
Einde: Exmouth
Afstand: 2290km

De Ultieme Road Trip vindt zijn weg van Perth naar Exmouth in West Australië, en biedt u alle gelegenheden om uzelf onder te dompelen in alles wat de Koraal kust van Australië heeft te bieden.

Dag 1: Perth naar Geraldton - Ongeveer 420 kilometer
Reis langs de Indian Ocean Drive via de Pinnacles Desert. Ga verder noord naar Geraldton waar u uzelf kunt trakteren op het meest verse zeevoedsel in WA, vooral de beroemde western rock lobster. Overnachten: Geraldton

Dag 2: Geraldton naar Carnarvon - Ongeveer 480 kilometer
Ga verder noord naar de tropische fruit stad van Carnarvon. Proef de verse smaken op lokale mango en bananen plantages langs de Gascoyne Food Trail. Overnachten: Carnarvon

Dag 3: Carnarvon naar Exmouth - Ongeveer 370 kilometer
Via het noorden langs de North West Coastal Highway naar het oorspronkele Ningaloo Rif en zijn ongerepte stranden. Tussen eind Maart en begin Juli zwem dan met de gigantische walvishaaien – s'werelds grootste vis. Overnachten: Exmouth

Dag 4: Exmouth
Vul u dag met snorkelen in de bruisende koraal tuinen van het Ningaloo Marine Park. Vlakbij, biedt Cape Range National Park een ruig landschap van diepe ravijnen, kalksteen reeksen en spectaculaire kloven. Overnachten: Exmouth

Dag 5: Exmouth naar Coral Bay - Ongeveer 150 kilometer
Ontdek Coral Bay – een paradijs voor snorkelaars met kalme beschermde wateren en honderden vis en koraalsoorten. Overnachten: Coral Bay

Dag 6: Coral Bay naar Shark Bay - Ongeveer 590 kilometer
Ga naar het zuiden naar het Shark Bay Werelderfgoed gebied. Volg de interpretatieve bewegwijzering langs de Shark Bay World Heritage Drive inclusief de Stromatolieten en Shell Beach. Overnachten: Denham

Dag 7: Shark Bay
Spendeer wat tijd aan de rand van het water om de vriendelijke tuimelaars te ontmoeten van Monkey Mia (eerste voedertijd om 7:30am). Kom tot rust aan boord van een prachtige catamaran voor de afsluiting van de dag drinkend en etend aan het strand. Overnachten: Monkey Mia

Dag 8: Shark Bay naar Kalbarri - Ongeveer 390 kilometer
Het populaire kustplaatstje Kalbarri is gelegen aan de monding van de Murchison River, en is de laatste bestemming voor uw terugkeer van uw reis. Overnachten: Kalbarri

Dag 9: Kalbarri
Besteed u dag aan het ontdekken van de kloven van de Murchison River in Kalbarri National Park. Geniet van een vistour, river cruise of een van de andere vele activiteiten. Overnachten: Kalbarri

Dag 10: Kalbarri naar Perth - Ongeveer 590 kilometer
Maak een stop bij Kalbarri's kust kloven op uw weg naar het zuiden. Maak een stop bij het charmante Northampton, verklaard als een historische stad door de national trust in 1993, voordat u verder zuidelijk reist naar Perth.

Big4 Holiday Parks presents the North Coast of NSW - A year round Family Playground

Big4 Holiday Parks presenteerd de North Coast van Nieuw Zeeland - Het hele jaar Familie Speelterrein

Met meer dan 900 kilometers uitgestrekt landschap biedt de legendarische Pacific Coast iets nieuws om bij elke draai te ontdekken De looiende groene heuvels, prachtige steden, vriendelijke mensen en toeristische bestemmingen combineren het creeren van familievakantie herinneringen om nooit te vergeten. Degene die weten waar zich de verborgen juwelen van de noord kustd bevinden zijn BIG4 Holiday Parks, met meer dan 20 holiday parken naast de noord kust, zijn er zoveel unieke ervaringen om te hebben.

Begin uw reis ten zuiden van de top van Nieuw Zeeland bij Tweed Billabong Holiday Park, waar u de wonderen van de oceaan aan de noord kust kunt zien door de kinderen mee te nemen op een whale watch cruise, voordat u relaxt in verwarmde zwembaden van de parken terwijl de kinderen hun beste walvis impressie geven.

Na het luisteren van het walvis lied, kunnen de kinderen zich loslatenop andere muziek bij BIG4 Saltwater, Yamba Holiday Park’s disco under the stars. De kinderen kunnen elke zaterdag dansen en zingen in de schoolvakanties terwijl u geniet van een beetje rust en ontspanning bij uw volgende stop, BIG4 Emerald Beach Holiday Park. Met een rust centrum kunt u genieten van een kalmeringsmassage terwijl de kinderen hun energie uitlaten bij de GoKarts.

Verder langs de kust naar BIG4 Nambucca Holiday Park voor een vis plek direct bij het park, of een korte rit naar de V-Wall voor vissen, bekend door zijn met kunst bewerkte rotsen. Haal uw avondeten op en maak samen een blijvende herinnering door samen een rots te beschilderen.

Wanneer u lokale gerechten een belangrijk aspect vindt van uw vakantie, is er 65km verder een vissersstadje bij South West Rocks. Het is de moeite waard om te en om onderscheidende ingredienten te vinden voor een heerlijk dinner, te breiden in de grote kampeerkeuken bij BIG4 South West Rocks terwijl de kinderen in het omheinde zwembad, verwarmde spa en speeltuin.

Met volle buiken vervolgd u uw avontuur verder naar het zuiden tummies full, vervolg uw avontuur zuidelijk om te worden vermaakt door de bekende straatmuziekanten op de Town Green vlakbij BIG4 Sundowner Breakwall Tourist Park. Na het grooven met Port Macquarie’s lokale muzikanten, maakt u zich klaar voor een rustige avond in BIG4 Sundowner Tiona Tourist Park en bekijkt u de ongelooflijk mooie zonsondergang over Wallis Lake. Hierna vind u weg naar BIG4 Karuah Jetty en ervaar een vogelkijk paradijs buiten uw cabinedeur.

Voor een gedurfde wild ontmoeting kunt u de haaien en roggen voeren op een korte rit van BIG4 Soldiers Point Holiday Park af in het Australian Shark and Ray centre. Een opwindende ervaring en de enige plek in de wereld waar je de dieren kunt voeren terwijl je in het water bent met hen!

Wanneer u de laatste stop bereikt langs uw North Coast avontuur, beleef dan alle spannende momenten opnieuw in het tropical resort pool complex bij BIG4 NRMA Ocean Beach Holiday Park en plan uw volgende vakantie wetende dat wat uw reis ook zal zijn, blijvende herinneringen maakt u met BIG4.

 

SPECIALE AANBIEDING
BIG4 North Coast New South Wales Speciale Aanbieding - Blijf 7 nachten voor de prijn van 6*

Bekijk details

Beschikbaar bij de volgende BIG4 Holiday Parks

NRMA Ocean Beach Umina - (Umina NSW)
BIG4 Soldiers Point Holiday Park – (Port Stephens NSW)
Sundowner Tiona Holiday Park – (Pacific Palms NSW)
Sundowner Breakwall Tourist Park – (Port Macquarie NSW)
BIG4 South West Rocks Tourist Park – (South West Rocks NSW)
BIG4 Nambucca Beach Holiday Park – (Nambucca Heads NSW)
BIG4 Emerald Beach Holiday Park – (Emerald Beach, Coffs Harbour NSW)
BIG4 Saltwater @ Yamba Holiday Park – (Palmers Island Yamba NSW)
BIG4 Tweed Billabong Holiday Park – (Tweed Heads NSW)
BIG4 Karuah Jetty - (Karuah NSW)

*Algemene Voorwaarden

  • Aanbiedingen verloopt op 30/04/2012 12:00:00 AM
  • Geldig van 1 Maart - 30 April 2012
  • Aanbod enkel van toepassing bij deelnemende parken (zoas vermeld)
  • Aanbod niet geldig tijdens het Paasweekend (Vrijdag 6 April - Maandag 9 April inclusief)
  • Onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • Niet geldig met elke andere aanbieding
  • Promotiecode HWK746 moet worden ingevoerd tijdens het online boeken via BIG4.com.au of over de telefoon
  • Beschikbaar op alle accommodatie types
Aanbieding alleen beschikbaar in een ononderbroken verblijf in de deelnemende parken.
Tasmania's Adventure Island 9 nacten/10 dagen

Tasmania's Adventure Island 9 nachten/10 dagen

Begin en Einde: Hobart
Afstand: 1135km

Day 1 - Hobart - Ontdek het historische Battery Point en Salamanca Place. Ervaar de sensatie van een afdalende fietstocht op Mt Wellington met Island Cycle Tours. Overnachten Hobart.

Day 2 - Bruny Island eco-cruise - Spendeer de dag met Bruny Island Charters en geniet van een geweldige cruise van Adventure Bay langs de kustlijn van South Bruny. Zie gezichtvormige kliffen, zeehonden, dolfijnen en zeearenden. Overnachten Hobart.

Day 3 - Tasman Peninsula - (93km, 1 ½ uur). Ontdek het spectaculaire Tasman schiereiland en de veroordeelde geschiedenis van Port Arthur. Maak een cruise of een avond spooktocht. Overnachten Port Arthur.

Day 4 - East Coast - (237 km, 3 uur). Rij noordwaarts langs de oostkust naar Freycinet National Park. Wandel naar Wineglass Bay, probeer abseilen, kajakken op zee of een vierwielaandrijving motor tour. Overnachten Freycinet.

Day 5 - East Coast to Launceston - (173 km, 2 ½ uur). Reis naar Launceston. Neem de stoeltjeslift over de Cataract Gorge en ontdek de innovatieve Inveresk Cultural Precinct en Queen Victoria Museum en Art Gallery. Overnachten Launceston.

Day 6 - Launceston to Cradle Mountain (181 km, 2 ½ uur). Reis naar het westen naar Cradle Mountain. Kom in de buurt van een Tasmaanse Duivel in het Trowunna Wildlife Park en doe een rondleiding naar de Marakoopa Caves om glimwormen te zien. Overnachten Cradle Mountain.

Day 7 - Cradle Mountain - Geniet van een wandeling in Cradle Valley - Loop om het Dove Lake of klim naar de top van Cradle Mountain. Geniet van een luxe spa ervarin in Cradle Mountain Lodge. In de avond kunt u een wildlife-viewing tour doen. Overnachten Cradle Mountain.

Day 8 - Cradle Mountain to Strahan (151km, 2 uur) Rij naar Strahan - Pauzeer in Rosebery om naar de Montezuma Falls te lopen, de hoogste waterval in de staat. Vanaf Starhan, doe een tour naar Henty Dunes of een rondvlucht boven de wildernis. Overnachten Strahan.

Day 9 - Strahan - Neem een inspirerende Gordon River cruise over Macquarie Harbour - of neem de West Coast Wilderness Railway door de King River Gorge en de ongerepte wildernis naar to Queenstown. Overnachten Strahan.

Day 10 - Strahan to Hobart (300km, 4 uur) Begin vroeg aan uw reis door Queenstown naar Hobart. Strek uw benen aan Lake St Clair. maak een omweg naar Mt Field National Park en kom in de buurt van een vogelbekdier in Something Wild Wildlife Sanctuary. Eindig in Hobart.

Need Help?
LIVE CHAT CLICK HERE