Hitop

Het laden...

Over Apollo Motorhomes

Sinds de oprichting in 1985, heeft Apollo Motorhome Holidays de recreatieve voertuig industrie veroverd. Apollo’s vloot van kwalitatieve campers, motorhomes, 4WDs en auto's en uitzonderlijke werknemers hebben meer dan duizend klanten de wonderen van Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika laten ervaren.

Apollo Motorhome Holidays is onderdeel van Apollo Tourism & Leisure Ltd (ATL). ATL is genoteerd op Australische Beurs en is een multi-nationaal, verticaal geïntegreerde fabrikant, verhuurvloot operator, groothandel en detaillist van een breed scala aan recreatieve voertuigen, met inbegrip van motorhomes, campers en caravans.

De Apollo Motorhome Holidays reeks van verhuur merken is opgericht om aan de behoeften en budgetten van onze klanten tegemoet te komen, inclusief ons premium merk Star RV, vlaggenschip merk Apollo, value merk Cheapa Campa, en jeugd merk Hippie Camper. Apollo wijdt zich aan klanteserrvice van wereldklasse en aantrekelijke prijzen. 

 

Mensen

Apollo is opgericht door Gus en Carolyn Trouchet in 1985. Sinds 1997 en 1998 resepectievelijk, hebben zonen Luke Trouchet (CEO) en Karl Trouchet (CFO) het bedrijf aanzienlijk uitgebreid, met het initieren van internationalie explanise naar Nieuw-Zeeland, de Verenigde Saten en Canada. Apollo was een familiebedrijf tot November 2016 voorafgaand aand de notering aan de Australische Beurs. Apollo wordt nog steeds geleid door grootaandeelhouders Luke en Karl Trouchet, en als zondanig, is het management zowel financieel als persoonlijk geinvesteerd in het bedrijf.

Locaties

Apollo's vestigingen zijn door heel Australië, Nieuw Zeeland, de Verenigde Staten en Canada gesitueerd. Alle vestigingen zijn dichtbij luchthavens of stadscentra voor uw gemak.

Onze Australische vestigingen bevinden zich in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney.

Ontdek de charmes van Nieuw Zeeland's Noordelijke en Zuidelijke Eilanden, met Apollo vestigingen in Auckland en Christchurch.

Amerika RV verhuur is mogelijk vanaf onze vestigingen in Denver, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.

Ontdenk de wonderen van Canada met vestigingen in Calgary, Edmonton, Halifax, Montreal, Toronto, Vancouver en Whitehorse.

Voertuigen

Geniet van compleet vertrouwen tijdens het reizen in een voertuig van de modernste vloot van Australië. De Apollo voertuigen zijn maximaal drie jaar in onze vloot en zijn altijd onderhouden en gerepareerd volgens de hoogste standaarden.

Apollo motorhomes en campers zijn ontworpen door ingenieurs die gebruik maken van 3D modelling en zijn gemaakt door onze toonaangevende Australische fabrikant Talvor Motorhomes.

Als grootste RV fabrikant van Australië, bouwt Talvor met trots Apollo voertuigen volgens onze strenge normen.

Service

Het vriendelijke team van Apollo zal er alles aan doen om u de beste Apollo ervaring te laten hebben. Enthousiasme, flexibiliteit en efficiëntie zijn onze sleutelbegrippen.

Onze uitzonderlijke service stopt niet na uw boeking maar gaat verder tot uw motorhome, camper of autohuur. Service zoals 24uurs hulp onderweg en aansprakelijkheids vermindering opties zorgen voor gemoedrust en zorgen ervoor dat u zich alleen maar op uw reis hoeft te concentreren.

Wij bieden u de meest concurrende tarieven waar mogelijk, en hebben speciale aanbiedingen gedurende het jaar. Onze geweldige $1 per dag voertuig relocations zijn voornaamste voorbeelden van de vele goede deals.

Our Cheapa Campa and Hippie Camper merken zijn low cost alternatieven voor self- es for self drive enthousiasten.

Environment

Bij Apollo, streven wij constant naar het verminderen van milieu impacts en het promoten van duurzaam ondernemen. In aanvulling op onze Green Stamp en Greenfleet lidmaatschap, is Apollo op het moment bezig met het ontwikkelen van een milieuplan, "Apollo Envirocare", om bij te dragen aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

New Vehicle Sales

If you are looking to purchase a brand new quality RV vehicle instead of renting. Apollo highly recommends Winnebago, Winnebago Caravans, Adria & Talvor Motorhomes.

Branded Web Sites

Apollo  
Australië Motorhome & Camperverhuur  www.apollocamper.com
Nieuw Zeeland Motorhome & Camperverhuur  www.apollocamper.co.nz
Amerika RV Verhuur  www.apollorv.com
Canada RV Verhuur  www.apollorv.ca
Camperverhuur Duitse Versie  www.apollocamper.de
Autoverhuur Australië  www.apollocarrentals.com.au
Autoverhuur Nieuw Zeeland  www.apollocarrentals.co.nz
Cheapa Campa  
Cheapa Campa Australië  www.cheapacampa.com.au
Cheapa Campa Nieuw Zeeland
 www.cheapacampa.co.nz
Cheapa RV Verhuur Amerika
 www.cheapacampa.com
Hippie Camper
 
Hippie Camper Verhuur Trips Australië
 www.hippiecamper.com
Hippie Camper Verhuur Trips Nieuw Zeeland
 www.hippiecamper.co.nz
Star RV
 
Premium RV Verhuur
 www.StarRV.com
Talvor
 
Motorhomes & Campervan Sales Australië
 www.talvor.com
Flashpacker Campervans
 
Backpacker Campervan Verhuur
 www.flashpackercampervans.com.au
Winnebago
 
New Motorhome, Campervan and Caravan Sales
 www.gowinnebago.com.au
Adria
 
New Caravan Sales  www.adria-mobil.com/au-en/2014

 

Need Help?
LIVE CHAT CLICK HERE